Я вдячний за отримані знання та досвід

Андрій Дольний

Всім привіт. Мене звати Андрій.
Я закінчив у 2019 році бакалаврат за спеціальністю 151- Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології. Реалізував себе у компанії «Колумбус».

Моя робота полягає у монтажі, налаштуванні  та обслуговуванні телекомунікаційних систем та мереж.  Говорячи по-простому мереж Internet. Щоб  у кожному будинку, квартирі та у приватному секторі  була комунікація із зовнішнім світом.

Мені часто доводиться працювати з клієнтами, спілкуватися з керівництвом, і в цьому мені якраз допомогла активна участь у студентському секторі , так звана робота у самоврядуванні під час навчання. А також вміння адаптувати до нових завдань на робочому місці, які я здобув якраз під час роботи над різними проектами студентського самоврядування.
Значним чином у моїй роботі допомагає  наукова база кафедри, яка є дуже обширною,оскільки я безпосередньо працюю з мережами, розумним будинком, з маршрутизацією

Я працюю на посаді системного інженера і саме ті навики, які я здобув навчаючись на кафедрі я використовую сьогодні і буду використовувати в майбутньому.

На мою думку, вагому роль у майбутній професії відіграє вміння спілкуватися та вміння засвоювати матеріал. Наскільки мені відомо, і я пам’ятаю, всі наші викладачі доступно і якісно викладають матеріал. Найбільше мені запам’яталося те, що вони не загострюють увагу студентів на помилках. Навпаки ж, намагаються реалізувати сильні сторони кожного. Це є досить правильним, на мою думку.

Я дуже вдячний своєму факультету та своїй кафедрі за отримані знання та досвід.

Андрій Дольний.